Over PakwannPakwaan is een Indiaas grill- en streetfoodrestaurant, gunstig gelegen aan de Rembrandtweg 689 Amstelveen. Pakwaan brengt een ware smaak van het Indiase subcontinent waar traditie en kwaliteit samenkomen. We heten je van harte welkom om een ​​vingerlikkende ervaring van Indiaas straatvoedsel te delen.

Ons uitgebreide en betaalbare menu zal zeker voldoen aan elk verlangen naar Indiaas straatvoedsel, of het nu de beroemde Delhi chhole-bhatura of de bekende pav bhaji in Mumbai is. Bij Pakwaan voorzien de koks onze gasten van de authentieke keuken uit India, bekend om de hartige klei-ovenschotels en streetfood. Onze ervaren koks brengen de beste mix van kruiden om authentieke Indiase gerechten te bereiden, vegetarische, niet-vegetarische en tandoori grillkeukens.

Pakwaan combineert sensationeel eten met uitstekende service en gezellige interieurs om een ​​onvergetelijke ervaring te creëren. U kunt ook genieten van uw maaltijd onder de hemel op ons prachtige terras. Het restaurant is ook ingericht met een leuke bar waar verschillende soorten alcoholische en non-alcoholische dranken worden geserveerd.

Pakwaan

Restaurant is Closed from 13th November till 14th December.